Gewapende overval op winkel aan de Amstellandlaan

0
611

Weesp – Een winkel aan de Amstellandlaan is zaterdag 27 mei aan het eind van de middag overvallen.

Twee nog onbekende daders kwamen de winkel binnen en bedreigden de winkelmedewerker met een wapen. Met een nog onbekend geldbedrag gingen ze er vandoor op een zilverkleurige scooter.

 

De politie kreeg omstreeks 16.40 uur een melding van de overval. Getuigen zagen hoe de overvallers vluchtten richting de Hogeweyselaan.

Signalement

Het gaat om twee verdachten in de leeftijd van 16 tot 20 jaar met een donkere huidskleur. Beiden zijn circa 1.70 meter lang en hebben kort haar. Een van hen droeg een hoody (trui)met de capuchon over zijn hoofd en een van hen droeg een pet. Beiden droegen gezichtsbedekking.

Uw tip!

De politie is direct een onderzoek gestart. Heeft u iets gezien van het incident en nog niet met de politie gesproken? Kent of herkent u de daders? Neem dan contact op met de politie via 0900 – 88 44. Anoniem melden kan ook, bij Meld Misdaad Anoniem via 0800 – 7000 of www.meldmisdaad.nl.