Woningoverval op de Achtergracht in Weesp

0
370

Weesp – In de nacht van vrijdag 12 mei op zaterdag 13 mei werd een overval gepleegd op een woning aan de Achtergracht. De recherche doet onderzoek en zoekt getuigen.

Vrijdagnacht rond 03.00 uur kwam de melding dat er een overval had plaatsgevonden bij een woning aan de Achtergracht. Drie verdachten waren de woning binnen gedrongen en de aanwezige bewoners werden bedreigd. De verdachten eisten geld en gingen er vervolgens in onbekende richting vandoor.

De gealarmeerde agenten kwamen direct ter plaatse en stelden een onderzoek in. De verdachten werden niet meer aangetroffen. De bewoners bleven ongedeerd.

 

De recherche onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen die voorafgaand of na de overval iets opvallends hebben gezien in de omgeving van de Achtergracht. Ook mensen die meer weten over de overvallers  en/of hun vluchtroute, wordt verzocht contact op te nemen met de recherche in Hilversum via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.