Automobilist crasht op middengeleider van viaduct over de A27

0
554

Blaricum – Zondagavond 7 mei heeft er op het viaduct over de A27 bij Blaricum een eenzijdig ongeval plaatsgevonden, een automobilist crashte hierbij op een middengeleider. Er raakte niemand gewond.

Omstreeks 20:20 uur is een automobilist die met zijn voertuig vanaf de Randweg over het viaduct richting de oprit van de A27 reed met zijn voertuig gecrasht op een middengeleider. Het voertuig kwam enkele tientallen meters verderop tot stilstand. Het voertuig raakte door de klap dusdanig beschadigd dat deze niet meer kon rijden, ook de airbags waren uitgeklapt.

De bestuurder van de auto kwam gelukkig met de schrik vrij. Een Officier van Dienst Geneeskunde (OVDG) van de veiligheidsregio Utrecht die toevallig langs het ongeval kwam toen het net gebeurd was heeft in samenwerking met de politie de oprit van de A27 richting Almere afgesloten.

Hoe het kwam dat de bestuurder op de middengeleider crashte is nog niet bekend, de politie doet hier onderzoek naar. Bergingsmaatschappij Bergnet heeft de auto die vooral van onderen flink beschadigd was afgetakeld.