Fietser zwaargewond na aanrijding met auto op de Wakkerendijk

0
844

Eemnes – Een man is vrijdagmiddag 21 april zwaargewond geraakt bij een ongeval op de Wakkerendijk, de politie doet onderzoek.

Omstreeks 15:05 uur kwam er via 112 een melding binnen van een ongeval tussen een auto en een fietser op de Wakkerendijk in Eemnes. De fietser werd op de oversteekplaats naast de A1 aangereden door een auto, de klap was zo enorm hard dat er zelfs in de voorruit van de auto een gat was ontstaan. het slachtoffer raakte buiten kennis en bleek zwaargewond. Hierop werden direct meerdere politie en ambulances , inclusief de traumahelikopter ter plaatse gestuurd.

Het slachtoffer is ter plaatse gestabiliseerd en onder begeleiding van de ingevlogen trauma-arts per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De politie heeft ter plaatse direct met een groot sporenonderzoek alles in kaart gebracht, en de automobilist verhoord.

 

 

Het slachtoffer was niet aanspreekbaar en de man had geen documenten van zijn identiteit op zak. pas omstreeks 19:30 uur wist de politie de identiteit te achterhalen en zijn familie naar het ziekenhuis te brengen.