Vier aanhoudingen na steekpartij in de 1e Oosterstraat

0
903

Hilversum – Een inwoner van Hilversum (leeftijd onbekend) is in de nacht van maandag 10 op dinsdag 11 april gewond geraakt bij een steekpartij in de 1e Oosterstraat. Vier personen werden aangehouden.

Omstreeks middernacht kreeg de politie een melding van een steekpartij op de 1e Oosterstraat, het slachtoffer zou zelf al onderweg zijn naar het ziekenhuis. De politie ging naar de plek waar het incident was voorgevallen en hoorde van getuigen dat na het voorval een auto hard was weggereden.

 

Op basis van het kenteken en de informatie die het slachtoffer kon geven, kwam de politie uit bij een woning in Kerkelanden. Twee personen kwamen uit de woning en werden aangehouden. Kort daarop werden nog twee personen aangehouden.

 

Het gaat om vier mannen in de leeftijd van 19 tot en met 24 jaar. Drie van hen zijn afkomstig uit Hilversum, van de vierde is niet bekend waar deze woont. De verdachten zijn ingesloten voor verhoor. Nader onderzoek naar de toedracht wordt ingesteld. Getuigen die iets hebben gezien van het incident, wordt gezocht contact op te nemen met de politie via 0900 – 88 44.