Veel schade en 5 katten+ 1 hond gered bij uitslaande woningbrand op het Jac P. Thijssepark

0
1682

Naarden – Vrijdagmiddag 31 maart moesten de hulpdiensten massaal in actie komen voor een flinke woningbrand op het Jac P. Thijssepark in Naarden.

Omstreeks 15:39 uur kwam er via 112 een melding binnen van een brand in een flatwoning op de 1e etage op het Jac P. Thijssepark in Naarden. Hierop werden een tankautospuit  van brandweer Naarden, de SIV ( Snel Inzetbaar Voertuig)  en de autoladder uit Bussum ter plaatse gestuurd.

Inmiddels werd duidelijk dat het om een flinke uitslaande brand ging, en dat deze al overgeslagen was naar de bovengelegen woning. Hierop werd direct het sein “Middel Brand” gegeven en werd er o.a een extra tankautospuit van brandweer Naarden ter plaatse gestuurd.

De brandweer wist te voorkomen dat de bovengelegen woning op de 2e etage geheel in vlammen zou opgaan, maar wist de woning op de 1e etage helaas niet meer te redden vanwege de intensiteit van de enorme brand. De brandweer wist 5 katten en een hond uit de woningen te redden, hiervoor kwam de dierenambulance ter plaatse.

Over de oorzaak van de brand is nog niks bekend.

Foto : Veermanfotografie