Brandweer haalt slachtoffer uit auto na ongeval op de A1 bij Laren

0
748

Laren – Vrijdagmiddag 24 maart is er één persoon gewond geraakt bij een ongeval op de A1 bij afrit Hilversum-Noord / Laren. Het slachtoffer werd door de brandweer uit het voertuig geknipt.

Het ongeval gebeurde omstreeks 15:00 in de richting van Amsterdam -> Amersfoort. In het voertuig bleek nog 1 persoon vast te zitten. Hierop werden zowel de politie, 2 ambulance’s, de brandweer en het MMT (Mobiel Medisch Team) met de traumahelikopter ter plaatse gestuurd.

De brandweer heeft beide zijdeuren aan de rechterkant van het voertuig eruit geknipt zodat het slachtoffer horizontaal uit het voertuig gehaald kon worden. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Over de exacte toedracht van het ongeval is nog niks bekend, de VOA ( Verkeers Ongevallen Analisten) doen onderzoek hiernaar.

Foto’s met dank aan Veermanfotografie