Heftige bewakingsbeelden van woningoverval op Blaricumse villa

0
969

Blaricum – Gewapende overvallers hebben bij een woning aan de Verloren Engh de tuinman bedreigd. De politie zoekt de nog onbekende verdachten en vraagt om tips.

Het gebeurt vrijdagmorgen 3 maart 2017. Rond 09.00 uur komen twee onbekende mannen  bij een woning aan de Verloren Engh het terrein oplopen. De twee zijn gewapend en hun gezichten zijn bedekt. Ze bedreigen de tuinman, die hierbij lichtgewond raakt. Het lukt de overvallers niet de woning binnen te komen  Ze vluchten weg in de richting van een nabijgelegen park en verdwijnen spoorloos.

Vragen

  • Heeft u iets van deze mislukte overval gezien?
  • Heeft u op 3 maart of de dagen daarvoor op de Verloren Eng of in de buurt iets gezien dat misschien iets met deze zaak te maken heeft?
  • Heeft u de overvallers ergens op de vlucht gezien?
  • Weet u misschien wie de verdachten zijn?

Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het  online formulier van Meld Misdaad Anoniem.

 

Grote klopjacht na overvalspoging op miljonairsvilla in Blaricum