Grote klopjacht na overvalspoging op miljonairsvilla in Blaricum

0
918

Blaricum – Vrijdagochtend 3 maart probeerden twee mannen een woning te overvallen op de Verloren Engh. De recherche doet onderzoek en roept getuigen op zich te melden.

Die ochtend rond 09.00 uur kwamen twee onbekende mannen het terrein oplopen van een woning aan de Verloren Engh. Het tweetal was gewapend en droeg gezichtsbedekking. Ze bedreigen de tuinman, die hierbij lichtgewond raakte. Toegang tot de woning kregen ze niet, want het huis was zwaar beveiligd en ze kwamen niet verder als de buitenkant van de voordeur. Hierop dropen de overvallers weer af.

Ze vluchtten weg in de richting van een nabijgelegen park. Ondanks een zoekactie met o.a honden en een politiehelikopter zijn de daders niet aangetroffen. De tuinman is door ambulancepersoneel behandeld aan zijn verwondingen. De bewoners die in de woning aanwezig waren bleven ongedeerd.

Uw tip!

Heeft u informatie over deze poging woningoverval of weet u meer over de daders en hun vluchtroute? Bel 0900-8844. Anoniem uw informatie delen kan via 0800-7000.