4 wietkwekerijen opgerold in het Gooi

0
620

Hilversum/Huizen/Bussum – Dinsdag 7 februari vond er een hennepruimdag plaats. Vier kwekerijen werden ontmanteld, twee verdachten werden aangehouden.

 

Hilversum

In een bedrijf aan de Geuzenweg werd een kwekerij ontdekt in vier verschillende werkruimtes. In totaal werden er zo’n 500 hennepplanten in beslag genomen. Er bleek sprake van diefstal van stroom. Op de Mauritsstraat werd in een woning een hennepkwekerij aangetroffen bestaande uit zo’n 160 hennepplanten. De kwekerijen werden ontmanteld.

Huizen
Aan de Salamander bleek in een woning een hennepkwekerij te zijn met ruim 200 hennepplanten. Een 26-jarige man uit Huizen die in de woning was, werd aangehouden. Er bleek sprake van diefstal van stroom, de kwekerij werd ontmanteld.

Bussum
In een woning aan het Prinses Beatrixplantsoen werd een kwekerij ontdekt met elf hennepplanten en er bleken al ruim 300 hennepplanten te zijn gerooid. De mannelijke bewoner werd aangehouden en de kwekerij werd ontmanteld.