Man en vrouw “vergeten” af te rekenen bij de Xenos op de Landstraat

0
651

3

Bussum – Een vrouw is zonder te betalen met onder meer een grote spiegel het filiaal van winkelketen Xenos aan de Landstraat uitgelopen. Ze was daar samen met een man, die ook meerdere spullen in zijn tas stopte en niet afrekende. De politie zoekt de nog onbekende verdachten en vraagt om tips.

Het gebeurt maandagmiddag 15 augustus 2016. Tussen 15.45 en 16.10 uur  komt een man de winkel binnen, op de voet gevolgd door een vrouw. De man stopt een aantal spullen uit de winkel in een zijn tassen en loopt daarmee zonder te betalen de zaak uit. De vrouw stopt ook spullen in haar tas. Met die spullen en ook nog een grote spiegel loopt ook zij zonder af te rekenen, na de man de winkel uit. Het duo is gefilmd door de beveiligingscamera.

Signalementen

Verdachte 1:

 • man
 • donkere huidskleur
 • dik postuur
 • kaal
 • droeg een lichtkleurig shirt met knoopjes en korte mouwen
 • had een donkere broek aan
 • droeg zwarte sportschoenen met een witte rand boven de zool
 • had een zwarte sporttas en een plastic tas bij zich.

Verdachte 2:

 • vrouw
 • donkere huidskleur
 • gezet postuur
 • donker kroeshaar bovenop met een roodkleurige staart
 • droeg een lichtkleurige blouse openhangend en met opgerolde mouwen
 • had ook een groenachtig shirt aan
 • droeg een gevlekte broek
 • had donkerkleurige sportschoenen aan met veters
 • droeg een zonnebril bovenop haar hoofd
 • had een geruite schoudertas bij zich.

Vragen

Herkent u de verdachten of weet u misschien wie zij zijn? Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het formulier op deze pagina om uw tip bij de politie te melden.  Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het  online formulier van Meld Misdaad Anoniem.

1 2 3