Ex-crimineel en misdaadverslaggever Martin Kok doodgeschoten bij seksclub in Laren

0
1002

img_0648Laren – Donderdagavond 8 december is ex-crimineel en misdaadverslaggever Martin Kok doodgeschoten bij seksclub Boccaccio aan de Hector Treublaan in Laren.

Omstreeks 23:30 uur kwam er een melding binnen dat er bij seksclub Boccacio een slachtoffer zou liggen in een auto. Hulpdiensten gingen hierop met spoed die kant op, ook de traumahelikopter met aan boord het Mobiel Medisch Team werd meegestuurd.

Bij aankomst van de hulpdiensten bleek de auto beschoten te zijn met een vuurwapen. Het slachtoffer bleek al overleden te zijn, het gaat hierbij om ex-crimineel en misdaadverslaggever van de website Vlinderscrime,nl, Martin Kok.

Kok was al vaker doelwit geweest van aanslagen. In juli werd nog een bom onder zijn auto gevonden. In 2015 werden zijn huis en auto nog beschoten. Kok was misdaadverslaggever voor de website Vlinderscrime. Hier publiceerde hij vaak als eerste relevant nieuws uit de onderwereld die hij uit eigen bronnen haalde. In het verleden was Kok al betrokken bij twee moorden in de onder wereld. Ook publiceerde hij geheime stukken over Willem Holleeder die hij weer moest verwijderen nadat de rechter dit oordeelde.

De politie heeft de hele nacht onderzoek gedaan en heeft getuigen die aanwezig waren gehoord.