Ernstig gewonde bij botsing op de Crailoseweg

0
429

img_0943Blaricum – Vrijdagmiddag 2 december is er bij een ongeval op de Crailoseweg in Blaricum 1 persoon ernstig gewond geraakt.

Omstreeks 17:00 uur heeft er op de Crailoseweg in Blaricum een ongeval plaatsgevonden tussen een overstekende scooterrijder en een passerende bestelbus, de bestuurder van de scooter kwam hierbij hard ten val.

Vanwege de ernst van de verwondingen werden naar de politie en de ambulancedienst, ook de traumahelikopter ter plaatse geroepen. De arts van de traumahelikopter assisteerde het ambulancepersoneel.

Het slachtoffer is met spoed naar het AMC vervoerd. De kruising was ten tijde van het ongeval en het sporenonderzoek enige tijd afgesloten. Dit zorgde voor veel file op de A1 en rondom het kruispunt tijdens de spits.

img_0926 img_0943 img_0949 img_0970