Verdachte aangehouden voor brute overval op bejaarde vrouw in Hilversum

0
322

aanhouding-door-agenten-op-straatHilversum – Woensdag 30 november werd een verdachte aangehouden voor de woningoverval van 15 november in de Radiostraat op een 83-jarige vrouw.

Rond 20:00 uur werd er aangebeld bij het slachtoffer. De vrouw deed de deur open en direct stormde een man naar binnen. Er ontstond een worsteling waarbij de vrouw meerdere malen werd geslagen. Nadat de vrouw op de grond lag, doorzocht de man het huis en ging er met een aantal spullen vandoor. Later kwamen er ook verschillende meldingen uit de buurt over een verwarde man die overlast veroorzaakte.

Rechercheonderzoek

Tijdens het onderzoek van de recherche kwam er een verdachte in beeld. Het ging om een 31-jarige man uit Duitsland. Hij werd woensdag 30 november aangehouden in de penitentiaire inrichting in Limburg. Daar zat hij vast voor een ander misdrijf dat hij op 18 november in Limburg had gepleegd. Het onderzoek naar de verdachte gaat verder.