Politie geeft camerabeelden vrij van inbrekers in Bussum

0
619

0911-bussum-woninginbraak-4Bussum – De politie heeft bewakingsbeelden vrijgegeven van een woninginbraak aan de Ceintuurbaan in Bussum, op de beelden zijn 2 verdachten te zien.

Terwijl de bewoners op vakantie zijn, breken twee onbekende mannen in de nacht van 4 op 5 augustus dit jaar in bij een woning aan de Ceintuurbaan in Bussum. Ze doorzoeken de gehele woning en nemen waardepapieren en pasjes mee.

 

Iemand die op verzoek van de bewoners een oogje in het zeil houdt bij de woning, wordt die nacht omstreeks 04.50 uur gebeld door de alarmcentrale. Het alarm gaat af in de woning. De oppas rijdt direct naar de woning en ziet dat de politie al ter plaatse is. De inbrekers blijken via de achterzijde te zijn binnengekomen door een deur open te breken. Meerdere kamers in de woning zijn doorzocht. De camerabeelden zijn niet heel scherp, maar er zijn toch duidelijk twee inbrekers waar te nemen.

0911-bussum-woninginbraak-1

Verdachte 1

 • slank tot mager postuur
 • kort donker haar met opgeschoren zijkanten
 • hij droeg een strakke zwarte broek
 • donkerkleurige handschoenen
 • zwarte schoenen

0911-bussum-woninginbraak-4

Verdachte 2

 • steviger tot gezet postuur
 • kort donker haar met opgeschoren zijkanten
 • donkere baard
 • lichtkleurige jas zonder capuchon, met logo op de linkerborst
 • zwarte broek
 • lichtkleurige schoenen met donker accent aan de zijkant
 • donkerkleurige handschoenen

Vragen

Wie kent of herkent deze verdachten? Wie heeft meer informatie over deze inbraak? Bel dan de gratis Opsporingstiplijn van de politie: 0800 – 6070. Anoniem melden kan ook via 0800 – 7000 of www.meldmisdaad.nl.

Bron www.politie.nl