Auto over de kop op de afrit bij Huizen

0
1017

auto-1Huizen – Zaterdagochtend 5 november is een automobiliste op de afrit bij Huizen met haar auto over de kop gevlogen, hierop kwamen meerdere hulpdiensten ter plaatse.
Vanmorgen is  automobiliste omstreeks 08:30 uur  op de Afrit A27 bij Huizen in de bocht met haar auto over de kop geslagen nadat ze de macht over het stuur verloren was. Ze kwam met haar auto ondersteboven tot stilstand in de berm van de bocht. Vanwege de ernst van de melding werden er naast de politie, meerdere ambulances, de traumahelikopter en de brandweer opgeroepen.

Nadat de eerste hulpdiensten aankwamen bij het ongeval bleek gelukkig al snel dat het meeviel , en werd de traumahelikopter afgemeld. De vrouw is nog nagekeken in de ambulance, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De auto raakte flink beschadigd, Bergnet heeft de auto afgevoerd.

 

Foto’s met dank aan Rick de Raad

 

auto-7 auto-3 auto-1