100 leerlingen keken toe hoe schoolgenoot mishandeld werd in Hilversum

0
1178

img_1263Hilversum – Dinsdagmiddag 1 november werd een jongen mishandeld op een veld in het Corverbos. Een groep van ongeveer 100 scholieren waren hierbij aanwezig. De politie zoekt getuigen.

Rond 17.00 uur kwam de melding dat een enorm grote groep scholieren zich ophielden bij een fietstunnel aan de Schuttersweg. De politie ging ter plaatse om te kijken waarom deze groep hier stond. Bij aankomst zagen de agenten de jeugd staan op een veld in het Corverbos nabij de Schuttersweg, het ging hierbij om een groep van ongeveer 100 scholieren. Ook zagen zij dat een jongen op de grond lag en werd mishandeld. Bij het zien van de agenten renden de jongeren weg. niemand anders dan de politie heeft ingegrepen bij de mishandeling.

Twee verdachten van de mishandeling konden worden aangehouden. Het gaat om een 15-jarige jongen uit ’s-Graveland en een 16-jarige jongen uit Hilversum.

Onderzoek

De politie is een onderzoek gestart. Onder andere met hulp van camerabeelden wordt gekeken wie er nog meer betrokken waren bij de mishandeling. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten. Met betreffende scholen is contact geweest, zodat dit soort incidenten voorkomen kunnen worden. Ook ouders worden ingelicht zodat zij in gesprek kunnen gaan met hun kinderen.

Getuigen gezocht

Hebt u meer informatie over de mishandeling? Beschikt u over camerabeelden? Bel dan met de politie: 0900-8844 of meld het via www.politie.nl. Daar kunt u ook foto’s en/of filmpje uploaden.