Tractor rijdt door heg en beland tegen woning op de Naarderstraat [ Update ]

0
597

 

LAREN - Vrijdagmiddag 16 september omstreeks 16.30 uur is er een ongeluk gebeurd op de Naarderstraat in Laren. Ter plaatse bleek er een traktor (van het bedrijf G. Groenestein uit Eemnes) door onbekende oorzaak tegen de gevel van een woning gereden te zijn. De bestuurder is hierbij gewond geraakt. In de gevel zit een groot gat. Meerdere hulpdiensten zijn ter plaatse.

Laren – Vrijdagmiddag 16 september is er tijdens een ongeval op de Naarderstraat een tractor tegen de gevel van een woning beland.

Omstreeks 16:25 uur kwam er via 112 een melding binnen van een verkeersongeval op de Naaderstraat in Laren, hierop werden de politie, de ambulancedienst alsmede de brandweer met spoed ter plaatse gestuurd.

Ter plaatse bleek er een tractor met aanhanger tegen de gevel van een woning beland te zijn. Dit gebeurde nadat de combinatie als eerste een wegversmalling en een heg had geraakt. De brandweer heeft de woning direct gecontroleerd op instortingsgevaar, en bij de tractor op brandgevaar. Op de plek waar de tractor de gevel heeft geraakt was een groot gat ontstaan, de brandweer heeft het gat gestut om verdere instorting te voorkomen.

Bij het ongeval raakte 2 personen gewond, 1 van hen was de bestuurder van de tractor.

De politie doet onderzoek naar de exacte oorzaak van het ongeval. Ten tijden van de inzet van de hulpdiensten kon een deel van het verkeer het ongeval via het fietspad passeren.

Update 18:45 uur : Inmiddels is de aanhangwagen met behulp van een shovel geborgen. De traktor zal ook spoedig volgen.

AS Media As Media AS Media AS Media AS Media

AS Media