Plofkraak op ABN Amro automaat in Kortenhoef

0
1277

Foto 7Kortenhoef – In de nacht van donderdag 8 op vrijdag 9 september werd een plofkraak gepleegd op een geldautomaat aan de Dodaarslaan. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 02.00 uur kreeg de politie melding over de plofkraak bij het winkelcentrum aan de Dodaarslaan in Kortenhoef. Er waren drie mannen in het zwart gekleed gezien, die wegreden richting Hilversum in vermoedelijk een grijze auto. Agenten kwamen, maar hebben de verdachten niet meer gevonden.

 

De automaat werd na het onderzoek voorzien van een zeil zodat de naburige viskraam gewoon bij de parkeerplaats kon staan in de ochtend , en werd bewaakt door een particuliere beveiliger. Zover bekend  zijn de daders niet bij het geld gekomen.

De politie heeft de zaak in onderzoek en vraagt getuigen, of mensen die meer weten over deze plofkraak, om contact op te nemen via 0900-8844.