Wietkwekerij gevonden in woning aan de Ruitersweg

0
442

IMG_9807Hilversum – De politie heeft dinsdagochtend 23 augustus in een woning aan de Ruitersweg een wietkwekerij aangetroffen.

 

Agenten stelden een onderzoek in omdat het vermoeden bestond dat er op dat adres een wietkwekerij werd geëxploiteerd. In de woning werd een in werking zijnde wietkwekerij aangetroffen. Hier stonden 378 planten. Ook was er sprake van twee eerdere oogsten met een geschatte waarde van 65.000 euro. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de identiteit van de eigenaar van de plantage

Meld het bij de politie!

De politie benadrukt dat het altijd belangrijk is om te bellen als er signalen zijn van een mogelijke hennepkwekerij. Heeft u overlast van een hennepkwekerij? Of vermoedt u dat er bij u in de buurt een kwekerij is? Bel dan met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of meld dit via M-Online.