Dronken automobilist crasht op de A1

0
589

111111Naarden – Een auto met daarin 3 inzittenden is in de nacht van maandag op dinsdag 16 augustus gecrasht op de A1 bij Naarden, de bestuurder bleek dronken te zijn.

 

Omstreeks 02:40 uur reed een automobilist met zijn auto over de A1 in de richting van Amsterdam. In de bocht net voorbij industrieterrein Gooimeer-Noord bij Naarden ging het mis en vloog de auto uit de bocht en crashte in de vangrail. Door de enorme klap werd het motorblok uit de auto geslingerd en vloog het motorblok enkele tientallen meters bij het wrak vandaan zelfs nog in brand. Hierop werden direct politie, een ambulance en de brandweer met spoed ter plaatse gestuurd.

Bij aankomst van de hulpdiensten bleken er een bestuurder en 2 passagiers in het voertuig gezeten te hebben, allemaal wisten ze wonder boven wonder het wrak zonder al te veel kleerscheuren te verlaten.

Na een blaastest bleek de bestuurder te veel gedronken te hebben en werd zijn rijbewijs ingevorderd. De auto raakte bij het ongeval total-los en de verzekering zal niks uitkeren omdat de bestuurder dronken achter het stuur zat.

De snelweg was ten tijde van het ongeval enige tijd afgesloten

 

( Foto’s met dank aan politie Gooise Meren, bekijk ook hier eens hun Facebookpagina voor interessante nieuwtjes )

111111 2222222