Fietser zwaargewond na ongeval op de Nieuwe Bussumerweg

0
694

26-6-2014 125Huizen – Een 54-jarige fietser uit Huizen heeft woensdagmiddag ernstig hoofdletsel opgelopen bij een aanrijding met een 13-jarige meisje uit Huizen, eveneens op de fiets. De aanrijding vond plaats omstreeks 17.00 uur op de Nieuwe Bussumerweg

Het meisje kwam uit de richting van de Sijsjesberglaan en reed in de richting van de Ericaweg. Toen ze linksaf wilde slaan en de weg wilde oversteken, werd ze onverwacht aangereden en zag de andere fietser vallen. Waar de man vandaan kwam, kon ze niet vertellen. Er kwamen meerdere ambulances ter plaatse en ook werd er een traumahelikopter opgeroepen. De heli bleek achteraf niet meer nodig. Het slachtoffer is met ernstig letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Het meisje was erg geschrokken maar bleef ongedeerd.

Getuigen gezocht

De politie onderzoekt de toedracht van de aanrijding, maar heeft nog geen getuigen gesproken. Heeft u iets gezien? Neem dan contact op met de politie via 0900 – 88 44.