18 jarige Bussumer aangehouden nadat hij een NS conductrice bekogelde met een ei

0
986

IMG_7200Bussum – Op dinsdag 31 mei deed een NS-medewerkster aangifte, nadat een man een ei kapot had geslagen op haar hoofd. De politie heeft de verdachte aangehouden.

Rond 17.10 uur kwam een melding van een conductrice die een ei op haar hoofd had gekregen. De vrouw vertelde aan agenten dat zij aan het werk was bij station Bussum-Zuid, toen een man naar haar toe kwam die om informatie vroeg. Nadat zij hem van een antwoord had voorzien, sloeg de man ineens een ei kapot op haar achterhoofd en liep vervolgens weg. De geschrokken vrouw belde direct de politie. Een getuige herkende de man en kon de agenten van informatie voorzien, waarna de politie een onderzoek instelde.

Op donderdag 2 juni kwam de verdachte zich melden op het politiebureau. De 18-jarige man uit Bussum werd aangehouden en verhoord. Hij heeft een dagvaarding gekregen en zal zich op een later moment moeten verantwoorden bij een rechter.

De Jongen heeft een eigen Youtube kanaal genaamd “Seif” en heeft zelf de video van het voorval op internet gezet. De 18 jarige Bussumer laat weten dat het slechts als een “prank” voor een kijkershit bedoeld was….

Naamloos

( Bron Video-still uit het Youtube kanaal van Seif)