Winkeldief geeft winkelier klappen in Bussum

0
562

IMG_8413-001Bussum – Een winkelier in Bussum is woensdag 25 mei door een winkeldief belaagd.

De winkelier zag de man met een tas door de winkel aan de Slochterenlaan lopen. Daarbij zag hij de man spullen in zijn tas stoppen. Toen de winkelier bij het afrekenen wees op de spullen in de tas ging de winkeldief er vandoor. Daarbij ontstond een worsteling waarbij de winkeldief klappen gaf. De verdachte wist helaas te vluchten voordat de politie ter plaatse was.

De politie doet onderzoek naar de zaak en vraagt getuigen zich te melden. Het signalement van de man luidt als volgt: “negroïde uiterlijk, spreekt gebrekkig Nederlands, droeg een lange zwarte jas over een geruit hemd.”

Heeft u informatie, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of meld misdaad anoniem, 0800-7000.