Verdachte aangehouden voor Kruidvat inbraken winkelcentrum de Oostermeent

0
706

IMG_9717-001Huizen – De politie heeft op de avond van zaterdag 14 mei een verdachte aangehouden in de zaak van de Kruidvat snelkraken in winkelcentrum de Oostermeent.

De Kruidvat in winkelcentrum de Oostermeent werd sinds 2 mei geteisterd door een reeks van 3 snelkraken. Alle 3 de keren werd op dezelfde wijze een raam aan de voorzijde van de winkel ingegooid en werden er o.a parfums en sigaretten gestolen. De snelkraken vonden plaats op 2 mei, 4 mei en 14 mei.

Op camerabeelden van de 1e en 2e snelkraak waren overeenkomsten qua verdachte en werkwijze te zien. Bij de 3e snelkraak die op zaterdagochtend 14 mei omstreeks 05:15 uur plaatsvond zag een getuige de verdachte wegvluchten.

Na enig recherche werk kon de politie zaterdagavond 14 mei een verdachte in zijn woning boven winkelcentrum de Oostermeent aanhouden. Zijn betrokkenheid zal verder worden onderzocht en het onderzoek zet zich voort.

IMG_9717-001