Man met gestolen auto steelt geld uit supermarkt

0
620

IMG_7615-001Bussum – Dinsdagochtend 10 mei deed een man een greep uit de kassa van een supermarkt aan de Landstraat.

Rond 10.00 uur viel een medewerker op hoe een man al bellend in de winkel heen en weer liep. De man deed plotseling een greep uit één van de kassa’s en ging ervandoor. Buiten stapte hij in een auto, een donkere Kia Sorento met het kenteken 13-KLH-2 en reed weg in de richting van de Huizerweg. Agenten zochten in de omgeving, maar troffen de auto niet aan. De auto bleek in de nacht van 4 op mei 5 gestolen te zijn vanaf de Isaac Da Costalaan.

Uw tip!

De recherche is een onderzoek gestart en vraagt getuigen zich te melden. De man heeft een lichtgetinte huidskleur, is ongeveer 30 jaar oud en was ongeschoren. Hij droeg een zwart of donkerblauw trainingspak en had een petje op.

Getuigen die meer informatie hebben over de dader en/of de Kia met kenteken 13-KLH-2 hebben zien rijden, wordt verzocht contact op te nemen met de recherche in Huizen via 0900-8844. Anoniem reageren, kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.