4 inbrekers op heterdaad aangehouden in Hilversum

0
516

Politie 5Hilversum – In de nacht van maandag 9 op dinsdag 10 mei werden vier mannen aangehouden die aan het inbreken waren bij de Rifwachter op de Havenstraat.

Rond 00.10 uur kwam een melding van een inbraak bij een bedrijventerrein aan de Haven. Volgens de alerte melder was een aantal personen aan het inbreken bij een bedrijf. Agenten gingen erheen en troffen drie inbrekers aan. De mannen, van 18, 21 en 22 jaar uit Almere en Lelystad, werden direct aangehouden. De agenten zetten vervolgens de omgeving af, omdat er mogelijk nog andere verdachten in de buurt waren. Met behulp van een speurhond en een helikopter werd er gezocht naar mogelijke mededaders. Tijdens het zoeken kwam er een melding binnen van een persoon die zich schuil zou houden achter een container op de Koningsstraat.

Na een korte achtervolging te voet kon ook deze verdachte, een 31-jarige man uit Lelystad, worden aangehouden op de Oosterstraat. De verdachten zijn meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.