Raam van woning vernield in Loosdrecht

0
428

IMG_8381Loosdrecht – Vrijdagavond 22 april werd het raam van een woning aan de Alweijnlaan vernield. De politie zoekt getuigen.

Rond 18.15 uur schrok een bewoner aan de Alweijnlaan van een harde knal. Hij liep naar het raam om naar buiten te kijken en zag dat het raam aan de voorzijde van de woning vernield was. De politie werd gebeld en die stelde een onderzoek in rond de woning en in de buurt.

Getuigenoproep

Het is nog onduidelijk hoe het raam werd vernield. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. Bent u getuige geweest van de vernieling? Heeft u informatie over de daders? Of heeft u andere informatie die het onderzoek kan helpen? Belt u dan met de politie in Loosdrecht via 0900-8844 of via www.politie.nl. Anoniem reageren kan via 0800-7000 of via M-online.