Brandweer rukt uit voor brandende auto op de Baanbergenweg

0
509

IMG_9498Huizen – Maandagavond 11 april moesten de hulpdiensten in actie komen voor een brandende auto op de Baanbergenweg.

Omstreeks 18:15 uur kwam er op de meldkamer ene melding binnen over een auto die in brand stond op de Baanbergenweg, hierop werden de TS2 (Snel Interventie Voertuig) van de hoofdpost aan de Eemlandweg en de tankautospuit van de Nevenpost aan de Bovenmaatweg met spoed ter plaatse gestuurd.

Een automobilist die over de Baanbergenweg in de richting van het Plein 2000 reed merkte plots dat zijn auto raar deed en zag dat de auto in brand stond. De automobilist kon op tijd richtring de bushalte sturen en het voertuig zonder kleerscheuren verlaten. De bemanning van de TS2 die zeer snel ter plaatse waren omdat de kazerne in het verlengde van dezelfde straat zit wist de vlammen snel onder controle te krijgen.

Met behulp van de tankautospuit werd er nog extra water geleverd aan de TS2, de brand was gelukkig al onder controle.

Ten tijde van het incident was er geen politie aanwezig, het verkeer had enig oponthoud maar wist veelal zelf ergens te keren. Ook een aantal lijnbussen moest keren, maar met het nodige stuurmanskunst wisten ook zij dit voor elkaar te krijgen.

 

Foto’s : Redactie GooiNieuws

IMG_9498 IMG_9494 IMG_9495 IMG_9496
IMG_9503
IMG_9507