Sigaretten gestolen bij supermarkt aan de Seinstraat

0
445

Foto 7Hilversum – In de nacht van dinsdag 22 op woensdag 23 maart werd er ingebroken in een supermarkt aan de Seinstraat. De politie zoekt getuigen.

Rond 03.00 uur kwam er een melding binnen dat er een klap en een alarm werd gehoord rond de Seinstraat in Hilversum. En een getuige zag twee mannen in het zwart gekleed snel wegrijden op een scooter in de richting van het Ripolinpad. Agenten waren direct ter plaatse en zagen dat er was ingebroken in een supermarkt. De daders konden het pand betreden via een ingeslagen raam. Er werd een grote hoeveelheid rookwaar weggenomen. De agenten startte direct een buurtonderzoek in de omgeving van de Seinstraat. Helaas wisten de daders te ontkomen.

Uw tip!

De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. Heeft u iets verdachts gezien aan de Seinstraat bij het winkelcentrum? Of heeft u meer informatie over de daders? Belt u dan met de politie in Hilversum via 0900-8844. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.