Scooterrijder geeft valse identiteit op bij ongeval

0
486

IMG_8381Hilversum – Op maandag 7 maart werd een 42-jarige inwoonster van Hilversum door een scooterrijder aangereden op de Kleine Drift. De politie is op zoek naar twee specifieke getuigen, die de vrouw hebben geholpen.

Om 16.15 uur fietste de vrouw op de Kleine Drift in de richting van een supermarkt. Zij zag vervolgens twee jongens op een scooter wegrijden over het voetpad aan de rechterzijde van de weg. Toen de jongens ter hoogte van de fietsster reden, staken zij uit het niets ineens over. De vrouw werd door de scooter geraakt en kwam daarna ten val. Zij liep daarbij diverse verwondingen op aan haar knie en arm. De vrouw werd geholpen door een passerende automobilist en door de jongen die achterop de scooter zat. Doordat de bestuurder onjuiste gegevens heeft verstrekt, is zijn identiteit onbekend gebleven.

Signalementen

De bestuurder van de scooter:

–    Kort donkerblond haar met stekels

–    Vermoedelijk 16 of 17 jaar oud

–    Rond gezicht en ongeveer 1.75 meter lang

De jongen die achterop zat:

–    Lichtblond haar

–    Vermoedelijk 19 of 29 jaar oud

–    Lang gezicht

Heeft u iets gezien of weet u wie de politie zoekt? Of bent u één van de bovengenoemde getuigen? Belt u dan met 0900-8844. Blijft u liever anoniem, belt u dan met 0800-7000.