Zwembad ontruimd na ruiken van brandlucht

0
556

Zwembad 4Hilversum – Zaterdagavond 20 februari is het zwembad van Hilversum aan de Jan van der Heijdenstraat enige tijd ontruimd geweest nadat er een brandlucht was geroken.

Omstreeks 20:45 uur belden medewerkers van het zwembad aan de Jan van der Heijdenstraat de hulpdiensten op nadat er in het pand een brandlucht te ruiken was. Hierop kwamen meerdere politie eenheden, ambulance alsmede een bluswagen, een hoogwerker , een officier van dienst en de Snelle Interventie Eenheid van de brandweer met spoed ter plaatse.

Bedrijfshulpverleners van het zwembad hadden de ontruiming van het zwembad inmiddels al ingang gezet. Dit verliep gelukkig zonder problemen of paniek. Ten tijde van de melding was er een disc-zwemavond voor kinderen aan de gang.

De brandweer heeft enige tijd nodig gehad om de herkomst van de brandlucht te vinden. Uiteindelijk bleek de lucht uit een niet goed werkend ventilatiesysteem te komen. Nadat deze deels was afgesloten bleek het probleem verholpen en kon het zwembad weer worden vrijgegeven.

 

Foto’s : Rick de Raad

Zwembad 1 Zwembad 2 Zwembad 3 Zwembad 4 Zwembad 5