Mannen met inbrekerswerktuigen aangehouden op het Sporthavenpad

0
470

IMG_8381Hilversum – Dinsdag 9 februari werden twee mannen aangehouden die mogelijk bezig waren met het voorbereiden van een diefstal.

Rond 23.45 uur kwam een melding binnen van een verdachte situatie op het Sporthavenpad. Twee mannen hielden zich verdacht op. Surveillerende agenten waren in de buurt en gingen direct op de melding af. Ze zagen een busje staan met daarin twee mannen en hielden de twee staande. Ze hadden geen goede verklaring wat ze daar deden en in de bus werd inbrekerswerktuig aangetroffen.

 

Aanhouding

Beide mannen, 37 jaar uit Zevenaar en 39 zonder vaste woon of verblijfplaats, zijn aangehouden voor het voorhanden hebben van inbrekerswerktuig. Ze zijn meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.