Redactie / Contact

Het ontstaan van GooiNieuws

GooiNieuws is op 10 december 2010 opgericht  met als doel de grote kloof die er tussen de normale media, de hulpverlening en de “gewone burgers” ligt te verkleinen. Omdat andere media  vaak heel kort berichten en niet op details ingaan omdat gewoonweg de hulpverleningskennis bij hun ontbreekt, is het voor de burger vaak niet duidelijk wat er nou allemaal precies afspeelt en hebben ze soms weinig begrip voor situaties.  Ons doel met GooiNieuws is een unieke manier van gedetailleerde berichtgeving om zo de kloof kleiner te maken. Zodat de burger beter weet wat er zich allemaal afspeelt in de hulpverleningswereld, en dus ook in het nieuws. Ook merkte GooiNieuws dat de reguliere media / kranten en andere websites het kleine nieuws veelal lieten schieten, GooiNieuws brengt u ook dat kleine hulpverleningsnieuws  zodat u weet wat er in onze regio gaande is.

 

Over de mensen achter GooiNieuws

 

Ik ben Lucas (27 jaar)en woon in Huizen. Naast mijn werk als journalist voor GooiNieuws en andere media, ben ik ook nog  schipper in de waterhulpverleningswereld en werk ik in de cameratechniek. 

lucas

 

Ik ben Judith van Dijkhuizen (21 jaar), en woon in Baarn. Ook ik ben in de waterhulpverleningswereld actief. verder volg ik nog de opleiding communicatie management , wat ook bij GooiNieuws goed van pas komt.
10662072_680713852007148_3580815960557074001_o

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben Remi van der Meer (25 jaar), en woon in Almere. Ik ben elke dag in het Gooi te vinden en volg de hulpdiensten al sinds kleins af aan. Ik vond het dan ook leuk om mij bij GooiNieuws aan te sluiten!

 

 

 

 

 Contact :

 

Heeft u informatie over een bericht?

Is een bericht volgens u niet juist vermeld?

Of heeft u andere vragen of opmerkingen?

Heeft u nieuwstips ?

Dan kunt u mailen naar   redactie@gooinieuws.nl .

 

Uiteraard kunt u ons ook op Twitter en op Facebook bereiken.