Jongen van telefoon beroofd in parkje bij Laapersveld

0
997

21-150x120Hilversum – Maandagmiddag 21 maart werd een 17-jarige jongen op straat beroofd. De politie zoekt getuigen.

Rond 13.10 uur zat de jongen met een vriend op een bankje in park Laapersveld. Daar werden zij aangesproken door twee jongens die om een sigaret vroegen. Vervolgens bedreigden en beroofden zij de 17-jarige jongen van zijn telefoon. De twee gingen zij er, één voor één, op de fiets vandoor.

 

Signalementen:

  1. Blanke jongen, 17/18 jaar oud, ong. 1.80 m. lang, normaal/slank postuur, blond haar, bruine ogen. Droeg een zwarte pet, zwarte zomerjas tot op de heup, zwarte broek en gympen (kleur onbekend). Hij had een oude, grijze omafiets bij zich en een zwarte rugzak met grijze riemen.
  2. Lichtgetinte jongen, 16/17 jaar oud, 1.65-1.70 m. lang, normaal/slank postuur, donkere ogen. Droeg een zwarte zomerjas tot op de heup met capuchon, zwarte broek en zwarte gympen. Ook deze jongen had een oude, grijze omafiets bij zich.

 

Via  privé berichten op  de Facebookpagina van GooiNieuws werd duidelijk dat vermoedelijk dezelfde verdachten vorige week donderdag ook al hebben toegeslagen. Toen werd ook al een jongen in het parkje van zijn bluetooth speaker + telefoon beroofd, dit ging onder bedreiging van een taser. Het signalement van de verdachten in deze nieuwe zaak komt overeen met die van vorige week. De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen, of mensen die meer weten over deze straatroof, om contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.