«

»

sep 29

Auto crasht vol tegen gevel bij winkelcentrum de Kostmand

Huizen – Vrijdagmiddag 29  september is er Achter de Jumbo aan de Kostmand in Huizen ene auto tegen de gevel gecrasht, de schade was enorm. 

Omstreeks 17:20 uur kwam er via 112 een melding binnen van een ongeval bij winkelcentrum de Kostmand in Huizen. Achter de Jumbo supermarkt was een auto frontaal tegen de gevel van een wooncomplex gecrasht. Omdat er een gat in de gevel was ontstaan en er mogelijk instortingsgevaar was, werd naast een ambulance en de politie ook de brandweer met spoed ter plaatse gestuurd.

Ter plaatse bleek een automobilist door een nog onbekende reden met zijn voertuig vol tegen een muur aan het einde van het parkeerterrein achter de jumbo gereden te zijn. Het slachtoffer is na een check door het ambulancepersoneel ondersteund om uit het voertuig te komen.

De ter plaatse gekomen brandweer heeft zowel buiten het pand als binnen in het wooncomplex onderzocht over er sprake was van acuut instortingsgevaar van de muur, toegestroomd publiek werd bij de muur weggestuurd voor het geval deze nog om zou vallen. Na een controle van de brandweer bleek de ravage groot, maar wel stabiel.

Na een controle in de ambulance hoefde het slachtoffer niet mee naar het ziekenhuis. Een bouwbedrijf zal de schade aan de gevel direct gaan herstellen en onderzoeken.

Reacties

Reacties