«

»

sep 25

Arrestatie Team en politie ingezet voor bom-dreiging in Hilversum

Hilversum –  Het politiebureau en een deel van de Groest zijn maandagmiddag 25 september enige tijd ontruimd geweest, vanwege een verdacht persoon die een bom-melding deed.

Omstreeks 12:00 uur kwam er een verdachte man het politiebureau van Hilversum aan de Groest binnen gelopen. Volgens omstanders zou de man gezegd hebben dat hij een bom  bij zich had. Agenten grendelden hierop direct het politiebureau af en het politiebureau werd ontruimd. Ook een deel van de winkelstraat de Groest aan de voorzijde van het politiebureau werd ontruimd.

Uiteindelijk kwam er ook een Arrestatie Team ter plaatse, deze zijn speciaal opgeleid voor o.a terreurdreigingen gerelateerde arrestaties. De verdachte is dan uiteindelijk ook binnen in het politiebureau aangehouden.

Na onderzoek door een expert kon het politiebureau na de arrestatie van de verdachte  als veilig worden verklaard. De inzet van de hulpdiensten trok veel bekijks.

Reacties

Reacties