Gewonde bij steekpartij op de Naarderstraat in Hilversum

0
1037

Hilversum – Dinsdagochtend 25 april kwam rond 11.05 uur  de melding dat een man zou zijn neergestoken op de Naarderstraat. Ter plaatse zagen agenten een gewonde man bij een coffeeshop, het personeel was de man te hulp geschoten.

Het slachtoffer, een 22-jarige man uit Hilversum, was aanspreekbaar en werd per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. In eerste instantie was onduidelijk waar het steekincident zich afgespeeld had. Meerdere mensen waren getuige geweest en het bleek dat het slachtoffer in een auto gestoken was.

Een gedeelte van de Naarderstraat werd afgezet voor sporenonderzoek. Een zoekactie naar de verdachte werd ingezet. Op de Kapelstraat kwam een melding dat een man schreeuwend op straat stond. Hij voldeed aan het signalement van de verdachte. Hij vluchtte richting de Koningshof waar hij aangehouden kon worden. Ook daar verrichte de Forensische Opsporing sporenonderzoek.

De verdachte, 38 jaar uit Den Dolder, zit vast. Het slachtoffer en verdachte waren bekenden van elkaar. De recherche onderzoekt wat zich heeft afgespeeld op de Naarderstraat. Heeft u informatie die het onderzoek kan helpen en nog niet met de politie gesproken? Neemt u dan contact op met de recherche in Hilversum via 0900-8844. Anoniem melding doen kan via 0800-7000.Hilversum

Foto’s met dank aan Marianne Beverwijk van Veermanfotografie