Kinderen proberen jongen van telefoon te beroven bij de Kostmand

0
924

img_0648Huizen – Zondagavond 16 oktober probeerden twee jongens de telefoon van een andere jongen te stelen. Dit lukte niet.

Rond 20.00 uur was een 16-jarige Huizer aan het hardlopen over de Gemeenlandslaan. Ter hoogte van de flat naast de supermarkt bij de Kostmand werd hij aangesproken door twee jonge jongens op een fiets. Ze wilden weten hoe laat het was. Toen de Huizer op zijn telefoon keek, trok één van de jongens de telefoon uit zijn handen. Hij liet dit niet op zich zitten en duwde de verdachte. Die liet de telefoon vallen waarna de twee wegfietsten in de richting van de Stuurboord.

 

Uw tip!

Het gaat om een jongen met een donker uiterlijk, ongeveer 14 jaar oud en zo’n 1.65 meter lang. Hij heeft een fors postuur, gemillimeterd haar, droeg een zwarte jas tot op de heup en sprak Nederlands met een accent. De andere jongen heeft een licht getint uiterlijk, is ongeveer 13 jaar oud en zo’n 1.55 meter lang. Hij heeft een slank postuur, zwart kort opgeschoren haar en sprak Nederlands met accent.

Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben, wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Huizen via 0900-8844. Anoniem reageren, kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.